IF Mantra Sport

Medlemskap i föreningen IF Mantra Sport kostar 365 kr/år. Vi har löpträningar tisdag 9.00, fredag 9.00 och söndag 9.30 året runt samt sim- och cykelträningar som schemaläggs grupp- och säsongsvis. Som medlem kan du representera Mantra Sport i friidrott (löpning), triathlon och cykling, då dessa är de tre specialidrottsförbund som föreningen är medlem i. Du blir även inbjuden till träningsläger och andra sammankomster samt får förmånliga erbjudanden och möjlighet att svassa runt i väldigt snygga klubbkläder.

Är du intresserad av att bli medlem, fyll i formuläret till höger samt betala 365 kr/år till plusgiro 140715-4 så håller vi dig uppdaterad med all information om klubben.

Tränar du ensam? Träna med oss!


Välkommen att träna tillsammans med oss i IF Mantra Sport i Uppsala. Under höst och vinter 2017 har vi löpträning tre gånger i veckan. Tisdag kl 9.00, fredag kl 9.00 och söndag kl 9.30 med samling vid Mantra Sport-huset, Gläntan, Sommarro. För att deltaga i tisdags- eller fredagspassen bör du klara att springa 5 km på 30 minuter och för söndagspasset 10 km på 65 minuter. Vi kommer även att ha ett pass i veckan i nya friidrottshallen i Gränby, tid ännu ej bestämd.

Cykelträning lördagar 9.00. Vi stämmer av detta i Facebookgruppen innan, vissa lördagar ställs in p.g.a. dåligt väder eller tävlingar. Vi kör landsvägscykel och du bör ha testat att köra i klunga ett flertal gånger för att hänga med. Vi delar upp i två fartgrupper vid behov. Det är disciplinerad körning som gäller, vi sätter upp ett antal regler gemensamt som vi följer för allas bästa.

Följ eller lägg till Mantra Sport som vän på Facebook eller kontakta oss via formuläret till höger så får du en uppdatering när något händer.

Behöver du mer hjälp och vägledning? Konsultera oss antingen för en engångsträff med genomgång av din träning och teknik eller för ett löpande samarbete med en personlig tränare.

Kontakta oss

Vårt mål är att svara dig inom 24 timmar.

Mantra Sport: Svenska mästare i triathlon-stafett 2014 och 2015. Här är 2014-laget: Fr. v. Jenni Nilsson, Louise Nilsson, Oskar Djärv och Stefhan Andersen. Foto: Tommy Lindholm