IF Mantra Sport

IF Mantra Sport grundades 2011. Vi är en relativt liten klubb där vi värnar om våra klubbmedlemar och alltid vill erbjuda både bra träningar, gemenskap och utbyte med andra som brinner för träning och idrott såsom vi. IF Mantra Sport har sin bas i Sommarro i Uppsala. 

Vi har löpträningar tisdag 9.00, fredag 9.00 och söndag 9.30 året runt samt sim- och cykelträningar som schemaläggs grupp- och säsongsvis. Vintertid löptränar vi inomhus i IFU arena på fredagar kl 15.30 till 17.00.

 


Som medlem kan du representera Mantra Sport i friidrott (löpning), triathlon och cykling, då dessa är de tre specialidrottsförbund som föreningen är medlem i. Du blir även inbjuden till träningsläger och andra sammankomster samt får förmånliga erbjudanden på träningsutrustning och väldigt snygga klubbkläder.

Medlemskap i föreningen IF Mantra Sport kostar 365 kr/år.

Vill du bli medlem, fyll i formuläret till höger samt betala in medlemsavgiften till plusgiro 140715-4 så håller vi dig uppdaterad med all information om klubben, erbjudanden, kluddkläder och andra event

Kontakta oss

Vårt mål är att svara dig inom 24 timmar.

Mantra Sport: Svenska mästare i triathlon-stafett 2014 och 2015. Här är 2014-laget: Fr. v. Jenni Nilsson, Louise Nilsson, Oskar Djärv och Stefhan Andersen. Foto: Tommy Lindholm