top of page

PERSONLIG TRÄNING

UTVECKLAS TILLSAMMANS MED OSS

Vi har erfarenhet, kompetens och väl utvalda coacher i vårt team. Vi ser till dina förutsättningar, ditt livspussel samt den målsättning du har. Vi vägleder och hjälper dig mot dina mål.

Våra erfarna coacher vet vad som gäller på tävlingsbanan och även hur viktigt det är att se till ditt livspussel och din vardagssituation.

Vi arbetar därför med olika upplägg för att kunna ge just dig de bästa förutsättningarna. Nedan ser du innehållet i de olika paketen som vi erbjuder. Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma igång.

För dig som vill ha en nära dialog

Samarbetet börjar med ett 45-60 minuter långt möte (eller telefonsamtal) där vi går igenom dina förutsättningar: Nuläge, bakgrund, målsättning, delmål, familj/arbete/vardag, styrkor, svagheter, träningspreferenser, utrustning och träningsmöjligheter.

Därefter får du ett individanpassat program (kommunicerat i träningsplattformen Training Peaks) som är dynamiskt, dvs vi uppdaterar det fortlöpande efter din status.

Begränsat antal platser 2250 kr/månad, minimum 3 månader.

Individuell Coaching

Periodvis Coaching

För dig som vill ha grundveckor inklusive progression

Även här börjar vi med ett 45-60 minuter långt möte för att stämma av faktorerna ovan. Skillnaden är att programmet inte är dynamiskt (dvs om du blir sjuk på måndagen och frisk igen på onsdagen, så går vi inte in och ändrar ditt planerade pass på torsdagen, utan du får själv göra en anpassning). Du väljer också själv om perioden är 1 månad eller t.ex. 4 månader lång.
1950 kr/period utan bindningstid.

Personlig träning

För alla nivåer

60 minuter/950 kr, 10 tillfällen/7900 kr. Resetillägg tillkommer om träningen sker på annan plats än Mantras gym.

Tester

För alla nivåer

Läs mer om våra tjänster för laktatest, FTP och tröskeltester här.

Kontakta oss om Coaching

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page