top of page

IF MANTRA SPORT

Mantra Stafett.jpg
76022362-51KF4.jpg

Vi har löpträningar tisdagar 9.00-10.20 från Mantra Sport-huset, Norbyvägen 46, mer eller mindre året runt. Övriga pass varierar över säsong, till exempel fredagar kl 10.40-12 inomhus i IFU Arena vintertid, och cykelträningar sommartid. Varmt välkommen att provträna med oss, ta kontakt via info@mantrasport.se

Medlemskap i IF Mantra Sport kostar 365 kr/år.

Vill du bli medlem, betala in medlemsavgiften till plusgiro 140715-4 och meddela oss ditt namn, födelseår och mejladress så håller vi dig uppdaterad med all information om klubben, erbjudanden, klubbkläder och andra event.

Som medlem kan du representera Mantra Sport i friidrott (löpning), triathlon och cykling, då dessa är de tre specialidrottsförbund som föreningen är medlem i. Du blir även inbjuden till träningsläger och andra sammankomster samt får förmånliga erbjudanden på träningsutrustning och väldigt snygga klubbkläder.

IF Mantra Sport grundades 2011. Vi är en förening med ca 100 medlemmar och vill alltid erbjuda både bra träningar, gemenskap och utbyte med andra som brinner för träning och idrott. IF Mantra Sport har sin bas i Sommarro i Uppsala. 

 

bottom of page