MANTRA

GYM

Mantras koncept

Har du tänkt på att många träningslokaler idag byggs och utrustas för människor som egentligen inte vill träna? Tunga, meningslösa maskiner ställs upp på rad för att du på minsta möjliga tid och utan egna initiativ ska kunna ta dig igenom ett pass och gå hem med gott samvete. Men vilken nytta gör dessa övningar? Vilken användning har du för dem i ditt vardagsliv eller idrottande? Hur ofta hamnar du inför uppgiften att, sittandes med ryggen mot en mjuk dyna, pressa en stång en halvmeter rakt uppåt?

Hos Mantra Sport arbetar vi mycket med funktionell träning och fria vikter. De maskiner vi ändå erbjuder är för konditionsträning och de ger dig tydlig återkoppling på din träning och utveckling. Istället för vanliga spinningcyklar har vi cyklar med effektmätare, du ser alltså exakt vilken effekt du producerar och kan jämföra med tidigare pass eller med kompisen bredvid.

 

Vad hittar du hos oss?

Minst 5 Monarkcyklar med effektmätare, modell 874 strip.
1 Cardionics löpband som går upp till 24 km/h och 10% lutning
1 roddmaskin, Concept 2, proffsmodellen E
1 cross-trainer, proffsmodell 2018
Funktionell styrkeutrustning
TRX-band eller Red Cord
Pull-up bars
2 Skivstänger, sk internationella 20 kg-stänger med fritt roterande ändar. Lätta hantlar och 12-16-20-24 kilos kettlebells av tävlingsmodell.
Bollar mm

 

Bli medlem

Mantra Sport är lika mycket en förening som ett företag. Och det vill vi att du ska känna! Förutom gemensam träning i och utanför lokalen varje vecka satsar vi även på sociala aktiviteter som gör att du ska känna dig hemma hos oss. Du behöver verkligen inte vara något sorts proffs för att träna med oss utan bara vilja omges och inspireras av människor som brinner för det här med seriös träning.)

 

Schyssta villkor

Vi tror och vill att du som tränar med oss ska stanna för att du vill det, inte för att du skrivit på ett papper. Därför låser vi inte in dig på något sätt. Alltså ingen bindningstid eller uppsägningstid. 

 

Så funkar det

Du får:
Ett eget passerkort till lokalen så att du kan komma och gå när du vill mellan 05 och 23.
Delta i våra utomhuspass, minst tre stycken i veckan.
Fritt eller rabatterat deltagande i de flesta av våra egna evenemang.
Bra rabatter och specialerbjudanden i butiken.

Du ger:
3200 kr/år eller 450 kr/månad. Alla betalar samma pris oavsett om du är student, miljonär eller vår bästa kompis. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap och få pengarna tillbaka för återstående tid. Självklart kan du använda din friskvårdspeng eller friskvårdskupong för att träna hos oss.

Det finns:
100 platser tillgängliga. Sen är det fullt. Boka via info@mantrasport.se och betala till Plusgiro 140715-4 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkomna önskar
Jenni Nilsson och Fredrik Swahn med vänner