Coaching

Kontakta oss

Vi har som mål att svara inom 24h

Vi på Mantra Sport drivs av att hjälpa och vägleda andra mot deras stora mål! Vi har erfarenhet, kompeten och väl utvalda coacher i vårt team. Vi ser till dina förutsättningar, ditt livspussel samt den målsättning du har. Vi vägleder och hjälper dig på vägen mot dina mål.

Våra erfarna coacher vet vad som gäller på tävlingsbanan och även hur viktigt det är att se till ditt livspussel och din vardagssituation.

Vi arbetar därför med olika upplägg för att kunna ge just dig de bästa förutsättningarna. Nedan ser du innehållet i de olika paketen som vi erbjuder. Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma igång.Upplägg och Priser


Individuell coaching med program och träningspass dag för dag, specifikt uppbyggda efter just dig och din fysiska status samt dina behov och din vardag. Du kan kontakta oss när du vill och vi stämmer av varje vecka. Programmet justeras fortlöpande utifrån din status och dagsform. Begränsat antal platser 1950 kr/månad utan bindningstid.

Månadsvis coachning med individanpassat program varje månad. Vi stämmer av via telefon efter varje månad samt går igenom kommande månads träning. Du har även möjlighet att maila 1-2gånger i månaden för att stämma av och ställa frågor.
1095 kr/månad utan bindningstid.

Båda paketen innehåller ett första avstämningsmöte på ca 1h där vi vill ha reda på så mycket som möjligt om din bakgrund och livssituation för att optimera din träning.

Engångscoachning
Du träffar Fredrik eller Jenni under 90 minuter. Du väljer själv mixen mellan teori och praktik. 1400 kr

Simcoaching (på alla nivåer) med Pierre Zarebski: 60 minuter/795 kr, 90 minuter/1095 kr, 90 minuter första tillfället/895 kr. Priser exkl entré på Fyrishov.