Mantra Sport öppnar butik och träningsanläggning

Har du tänkt på att träningslokaler idag byggs och utrustas för människor som egentligen inte vill träna? Tunga, meningslösa maskiner ställs upp på rad för att du på minsta möjliga tid och utan egna initiativ ska kunna ta dig igenom ett pass och gå hem med gott samvete. Men vilken nytta gör dessa övningar? Vilken användning har du för dem i ditt vardagsliv eller idrottande? Hur ofta hamnar du inför uppgiften att, sittandes med ryggen mot en mjuk dyna, pressa en stång en halvmeter rakt framåt?

Hur vi tänker
Hos Mantra Sport arbetar vi mycket med funktionell träning och fria vikter. De maskiner vi ändå erbjuder är för konditionsträning och de ger dig tydlig återkoppling på din träning och utveckling. Istället för vanliga spinningcyklar har vi cyklar med effektmätare, du ser alltså exakt vilken effekt du producerar och kan jämföra med tidigare pass eller med kompisen bredvid.

Vad du hittar hos oss
Minst 5 Monarkcyklar med effektmätare
1 löpband
1 roddmaskin, Concept 2
Eventuellt 1 cross-trainer
Funktionell styrkeutrustning
TRX-band eller Red Cord (linor som används för att minska stabiliteten och därmed öka svårighetsgraden vid fristående övningar)
Skivstänger, hantlar och kettle bells
Bollar mm

Tränar du ensam? Träna med oss!
Mantra Sport är lika mycket en förening* som ett företag. Och det vill vi att du ska känna! Förutom gemensam träning i och utanför lokalen varje vecka satsar vi även på sociala aktiviteter som gör att du ska känna dig hemma hos oss. Vi åker på tävlingar, fixar grillkvällar, bjussar på hembakat och andra trevligheter.  (*Under 2013 tog vi fyra SM-medaljer i triathlon och duathlon och vi hade snabbaste uppländska löparen på både Stockholm Marathon, Lidingöloppet och Kalmar Ironman. Det betyder verkligen inte att du behöver vara något sorts proffs för att träna med oss utan bara att du kan vara säker på att omges och inspireras av människor som brinner för det här med seriös träning.)

Schyssta villkor
Som vi lät påskina i inledningen är det många människor på de vanliga gymen som egentligen inte vill träna. Därför vill de stora kedjorna gärna knyta upp sina medlemmar på årsmedlemskap för att de inte ska kunna ångra sig när de tröttnat. Vi tror och vill att du som tränar med oss ska stanna för att du vill det, inte för att du skrivit på ett papper. Därför låser vi inte in dig på något sätt. Alltså ingen bindningstid eller uppsägningstid. Dessutom tror vi att du blir en bra ambassadör för vår butik och det vi sysslar med i övrigt, så vi känner inte att du måste betala massor av pengar heller.

Erbjudandet
Du får:
Ett eget passerkort till lokalen så att du kan komma och gå när du vill mellan 06 och 22 under vinterhalvåret. Under sommaren lånar butiken en del av lokalytan, så då blir träningstiderna begränsade och det blir mer fokus på utomhusträning.
Delta i våra utomhuspass, minst tre stycken i veckan.
Fritt deltagande i de flesta av våra egna evenemang.
Bra rabatter och specialerbjudanden i butiken.

Du ger:
2950 kr/år eller 250 kr/månad via autogiro. Det motsvarar en fika på stan en gång i veckan eller en dryg tredjedel av vad en garageplats för din bil kostar. Alla betalar samma pris oavsett om du är student, miljonär eller vår bästa kompis. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap och få pengarna tillbaka för återstående tid.

Det finns:
100 platser tillgängliga. Sen är det fullt. Boka via info@mantrasport.se och betala till Plusgiro 140715-4 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkomna önskar
Jenni Nilsson och Fredrik Swahn med vänner

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln