Juni månads händelser

En kort resumé av juni månad: Tom Honig, Stefhan Andersen och Jenni Nilsson tog alla framskjutna placeringar i Hallsta Triathlon. Jenni 2:a, Tom 3:a och Stefhan 6:a. Tom har därefter tävlat flitigt utomlands och presterat bra för det mesta, lagtävlingen i Bundesliga är bästa racet än så länge. I samma tävling gjorde Emil Runnman och Joakim Sandberg debut för Mantra Sport. Totalt blev laginsatsen så stark att vi blev tvåa i lagtävlingen efter hemmaklubben Västerås.

Även i Duathlon-SM hade vi många framskjutna placeringar. Fredrik Swahn ledde efter första löpningen men förlorade loppet under cykelmomentet. Med Stefan Hilke som sexa och Magnus Berglund som sjua hade vi vunnit lagguldet om den medaljen funnits kvar. Dessutom blev det Masters-guld i H35 genom Björn Winell, silver i H50 genom Michael Grahn och tre pallplatser i kort motion genom Jenni Malmberg, Daniel Lindgren och Martin Malmberg.

Vårt eget arrangemang Sommarloppet har haft sin första avdelning. Den 18 juni arrangerades för första gången på väldigt många år ett stadslopp mitt i centrala Uppsala. Barn kunde springa en slinga på 600 meter och övriga en mycket uppskattad och varierad 5 km-bana. Evenemanget fick stor uppmärksamhet i lokalpress och TV. Den andra och sista deltävlingen går den 20 augusti, se till att vara där! Antingen som deltagare eller funktionär.

Vi hälsar följande nya medlemmar varmt välkomna i klubben:
Alexander Abrahamsson, en talangfull 28-årig göteborgare med bra spring i benen. Killen har dessutom skaffat sig en racerhoj, så nu kan kombinationsidrottandet ta fart i Mantra Sport. 15.59.3 i Mantra Sports officiella 5000m-test på bana nyligen
Karin Engen, Alexanders löpande sambo som vi än så länge inte vet så mycket om. Karin undrade om det var OK att vara med och träna med oss även om man inte gjort under 40 minuter på milen...
Anton Zelikman, en legendar bland Uppsalas konditionsidrottare. Denne GPS-slav har ett par långrace kvar, men sen ska vi göra något kul av de snabba muskelfibrer han har kvar ifrån jujutsu-karriären.
Anna-Maria Käck, regerande duathlonmästare i flickor 55-klassen. Dessutom en mycket fin föreningsmänniska som ställer upp i alla väder för klubben.

Nu blickar vi fram emot juli månad. Redan till helgen är det sprint-SM i Halmstad, missa inte TV-sändningen på lördag 12.30!! Vi har Jenni Nilsson, Tom Honig, Oscar Axelsson och Stefhan Andersen till start. Dessutom har vi Vanbro Halv-Ironman samma dag med Marika Wagner, Stefan Hilke och Anton Zelikman på startlinjen.
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln