Mantra Sport på flera fronter

Så har det tävlats igen! Stefan Hilke har tagit över ledningen i Svenska Duathloncupen och Fredrik Swahn bevakar strax bakom som tvåa. Detta efter deltävling nummer fem i Linköping där nämnda gossar blev sexa respektive etta. Medresenär i Hilkmobilen var även Jenni Nilsson som knep en andraplats i damernas race. Stort tack till Linköpings Triathlonklubb som anordnade en finfin tävling i härlig miljö och med tre saftiga Snickers som förstapris!

 

Samtidigt fick vi rapport om att vår juniorpojke Tom Honig blixtinkallats till Tyskland för en lagtävling i Bundesliga. Tom visade fin form och var en riktig tillgång för laget, läs hans fina tävlingsrapport HÄR.

 

Nu väntar lite tävlingsuppehåll i två veckor innan SM i duathlon går av stapeln den 25 maj och Hallsta Triathlon den 26 maj.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln