Säsongspremiär för några av våra aktiva

Snön ligger vit på taken...och allt det där. Men tävla går bra ändå. KLubbens blivande webmaster, Stefan Hilke, har gjort triathlondebut på Teneriffa med en halvironman vars resultat ni hittar HÄR. Hilke 21:a på 4.18. Samma dag och på samma plats, men på olympisk distans gjorde Stefhan Andersen ett finfint lopp och blev tvåa. En massa fina bilder, en bra race-story samt lite framtidsplaner hittar ni HÄR. Vår tredje deltagare, Oscar Axelsson, fick tyvärr bryta p.g.a. en fotskada.

 

En annan som gillar att hålla värmen är Jenni Nilsson. Hon körde inomhus-supersprinten i Falun i helgen som gick, vann damklassen stort och blev trea totalt. Mer om det HÄR. Nästa steg för Jenni blir ett s.k. kompletteringsläger av typiskt Svensson-snitt, "En vecka vid Påsk". Träningssällskapet blir DSA-gruppen, även känd som Falungong-rörelsen med tränaren Tomas Viker i spetsen. Undertecknad följer med som mekaniker och sparringpartner.

 

Vi som inte skyr kylan springer Bore Cup på hemmaplan, det racet har redan avhandlats i fin tappning av Martin på denna blogg. Nästa tävlingsperiod för det gänget blir Svenska Duathloncupen, ett par av oss tjuvstartar dock med EM i duathlon i Holland den 21 april. På löparfronten har även Petra Månström gjort säsongsdebut i Två Sjöar Runt i Sundbyberg. Och en sista hardcore-notering är Emil Runnmans andraplats i Sala Vintertriathlon.

 

Avslutningsvis ber vi att få hälsa några av de ovan nämnda välkomna som nya medlemmar, alltså Petra MÅnström, Emil Runnman och Oscar Axelsson. Och dessutom Jennie Malmberg och Joakim Sandberg! Välkomna till Mantra Sport!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln