IF Mantra Sport peggar upp inför 2013

IF Mantra Sport presenterar stolt några av 2013 års nyförvärv. Klubben har en genuin och gammaldags inställning till klubbmedlemskap, vi kastar inte upp några miljonbelopp för att locka till oss toppidrottarna utan erbjuder lite mjukare värden till en början och betalar tillbaka på alla sätt till aktiva som dels presterar och dels bidrar till klubbens verksamhet i övrigt. Därför är det extra kul att fler och fler hittar till oss. Välkommen du med!

 

Tom Honig, vivören och evige junioren som gjort succé under Tenerifa-lägret med sin blandning av grav narkolepsi och ohämmad tränings- och levnadsglädje, har skrivit på för Mantra Sport både som triathlet och löpare. Vi välkomnar Mr Honung varmt och hoppas även att få se honom i Uppsala till hösten. Läs mer om och av Tom på den nystartade bloggen http://triathlon.runnersworld.se/blogs/tomhonig/index.htm

 

Stefan Hilke, gocartåkaren som blev MTB-cyklist som blev landsvägscyklist som blev löpare och som till slut blev duathlet har hittat hem till Mantra Sport. Stefan är praktexemplet på en skön och hjälpsam kille som inte stövlar in och förväntar sig guld och gröna skogar utan istället ställer upp i alla väder för både vänner och förening. Varmt välkommen! Mer om och av Stefan hittar ni på www.stefanhilke.com

 

Ingmar Ekstrand, superveteranen som fyllde 67 häromdagen men som springer ifrån de flesta om han vill. Oftast vill han dock inte det, utan finns istället med som tränare i löpgruppen och tar emot alla som dyker upp med varm hand. Ett mycket viktigt nytillskott för klubben. Välkommen Ingmar! Ingen blogg här...utan vill ni veta mer om herr Ekstrand är det blyertspenna, kuvert och frimärke som gäller.

 

Fler nytillskott är på gång och presenteras allt eftersom klartecken ges. IF Mantra Sport går mot en mycket spännande säsong.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln