Sommartider hej hej!

Ja, vintern blev kall och hård men efter fem tuffa dagar med ishalka och massor av minusgrader är den nu äntligen slut. När jag påbörjar det här inlägget är jag drygt halvvägs till Tenerifa för ett långt träningsläger och samtidigt en semester ifrån nästan alla plikter där hemma.

 

Vad hoppas jag då kunna bidra med där nere? Jag kommer ju ner till ett starkt gäng som förhoppningsvis kommit in i rutinerna.


Louise: jag hoppas kunna bidra med lite vuxet sällskap. Inget fel på de andra pojkarna...men vi kan väl ta en titt på deras mailadresser för att bilda oss en uppfattning! Vi har "gnagaren_91, pattan_patron och stefhan2000". Här blir det med all önskar tydlighet att de här killarna fortfarande var sängvätare omkring år 2000 när de flesta av oss valde våra e-postadresser. Och de har bara haft 12-13 år på sig att växa upp sedan dess.
Patrik (Patron): jag har på förhand lovat den här lille killen att vi ska ha lite schysst barbecue. Stefhan har tydligen bara godkänt spenat, bananer och dadlar (uttalas med lång första vokal på Stefhanskt vis) I lägerköket. Så nu har jag lovat Patrik att vi ska fånga ett eget djur som vi göder upp och sen helsteker över öppen eld.


Stefhan: jag hoppas kunna bli den som utmanar dig i bröstsimmet. Du lärde mig grunderna för två år sedan i Florida och jag känner att jag utvecklats enormt sedan dess.

 

Nu gäller det bara att ta sig helskinnad av planet vars resenärer har en snittålder på 88 år och en förkylningsfrekvens på 92 % och därefter plocka ut mina 67 kilo bagage och ta mig till högkvarteret. 67 kg undrar ni? Tänk er hur smidigt det vore att ha både cykel och packning på plats när man reser ner och bara behöva handbagage...ja, så tänkte Jenni också, och lösningen var inte långt borta. Hon kommer efter om ett par veckor och ungefär samtidigt dyker Stefan Hilke och Tom Honig (dunder_honig@hotmail.com?) upp.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln