Träningslägret med IK Fyris

Bollstafetten var ett uppskattat inslag trots att färdigheterna varierade en del. Bollstafetten var ett uppskattat inslag trots att färdigheterna varierade en del.

Så var helglägret till ända och några riktigt fina och välbesökta pass har avverkats. Mest poppis var nog offroadlöpningen följd av parstyrkeövningar och bollspel i en närliggande skolgympasal. Klubbens samarbete med IK Fyris är något vi uppskattar mycket och tänker bygga vidare på. Det är ett härligt gäng med allt ifrån nyanlända studenter till ärrade veteraner.

 

Några av helgens höjdpunkter:

  • Snittet på 15 deltagare per pass, ganska jämnt fördelat mellan klubbarna och med några välkomna inslag av gästdeltagare.
  • Superveteranen Peter Saetres stora, karakteristiska skratt som levereras med kirurgisk precision var tionde sekund så länge arbetspulsen är under 90% av max.
  • Mannen som kunde tala med hästar (åtminstone den häst vi lyckades skrämma upp under offroadlöpet, så pass att det sprang in i ett staket och trasslade in sig). Stefan Hilke tog läget med ro och trasslade ut hästen. Hade den inte varit så dum att den direkt kastade sig tillbaka in i stängslet hade vi sluppit tillkalla ägaren.
  • Legendaren Sören Winge som kom och höll en uppskattad föreläsning med aero- och mektips med perfekt avvägning för att passa allt ifrån nybörjare till proffs.

 

Gammal som ung deltog i festligheterna.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln