Kul, roligt och skoj

Rubriken utgör Ellas sammanfattning av dagens pass, det andra av sex som ingår i det gemensamma träningsläger på hemmaplan som Mantra Sport kör tillsammans med vår vänförening IK Fyris Triathlon. Passet som ansågs kul, roligt och skoj var långintervaller längs den klassiska ridstigen. På slutet var det bara jag och Ella som var kvar, så hon ska ha en extra eloge för sina 6x1500m. Det ska även kämpen Martin Rölin ha, killen som dök upp med babyjogger innehållandes 2 rätt så välvuxna barn. Ridstigen, som emellanåt utgörs av ren träskmark, är en tuff utmaning även för oss som inte släpar runt på vagn+två barn. Om vi inkluderar fripassagerarna så blev det deltagarrekord för morgonträningen med 14 pers totalt.

 

Ikväll fortsätter lägret med innecykling lett av IK Fyris Niclas Rollborn. Imorgon ett överraskningspass med fokus på bastu, fika och eftersnack. Och avslutning på söndag med långpass löpning.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln