Renovering av hemsida och nystart av bloggen

Bilden visar förutom mig (till höger) och Jenni, den forne bloggkungen Erik Wickström vars mantel jag nu får försöka axla. Bilden visar förutom mig (till höger) och Jenni, den forne bloggkungen Erik Wickström vars mantel jag nu får försöka axla.

Nu är hemsidan nystajlad och strippad och jag hoppas att det blir tydligare för er alla vad vi på Mantra Sport sysslar med. Samtidigt lovar jag att dra igång bloggen på allvar och inte bara skriva sporadiskt om när vi är på träningsläger. Bloggen blir en kombination av vad som händer i vår träning och vardag och vad som händer i företaget.

 

Startinlägget tänkte jag ägna åt att beskriva i korthet vad du kan finna hos oss. Mantra Sport är något så finurligt som en kombination av företag och idrottsförening. Det gör att du kan komma och träna med oss och se vad vi sysslar med innan du anlitar oss för personlig träningshjälp, "löpning på jobbet"-föreläsningar och även innan du handlar din cykel eller träningsutrustning.

 

Hos oss får ett mer personligt bemötande än i traditionella butiker och vi är alltid intresserade av att höra dig berätta om din träning och dina förutsättningar. Allt för att kunna ge dig bästa service och i förekommande fall optimala produkter. Vi anpassar alltid både träningsupplägg och produkter exakt utifrån din kropp och dina önskemål, vi har inget lager med färdiga lösningar som vi prackar på dig utan hittar det bästa för dig.

 

Vill du vara säker på att inte missa något om våra träningar, evenemang eller gemensamma aktiviteter? Bli Facebook-vän med Mantra Sport eller anmäl dig till vår maillista. I nuläget har du möjlighet att vara med på våra gemensamma löpträningar tre gånger i veckan helt utan kostnad. Vi har ett mycket uppskattat upplägg som möjliggör för löpare allt ifrån 30 till 55 minuter på milen att deltaga utan att sinka eller bli sinkad av varandra.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln