Camp Florida dag 58-83

Så har några finfina veckor snurrat på med 25 grader och strålande sol varje dag. Jag har tagit mig ur min lilla släng av utbrändhet och tränat på riktigt bra. Tävlat har vi också hunnit med, nya pers för båda tjejerna gladde. Jenni 40.10 på milen och Louise 40.37. Själv var jag en bit ifrån vad jag hoppats på men med lite distans till det känns 33.34 ok efter de omständigheter som förelåg.

 

Nu börjar lägret gå mot sitt slut och det känns rätt bra att byta ut helt blanka dagar i kalendern mot lite mer aktivitet samt att byta 25-30 grader och en alltmer tilltagande luftfuktighet mot lite svalare vårväder hemma.

 

Ja, nu gäller det bara att hålla sig lugn de sista dagarna och inte drabbas av Påskhybris. Påskhybris, eller PH i triathlonkretsar, drabbar varje år hundratals ivriga motionärer som kommer iväg på ett sjudagarsläger kring Påsk och tränar järnet. Gärna 20 mil cykel första dagen, söndersvedda armar och ben och med en vattnig och smaklös Springtime-buffé som återhämtning. Istället för en formtopp kommer en ebolaförkylning och magsjuka som brev på posten i samband med landningen på Arlanda. Men det tänkte vi ducka för i år alltså...genom att ta det lugnt och återhämta oss de sista dagarna. I skrivande stund ligger Anton och Jenni som snusande spädgrisar på varsin soffa här intill.

 

BILD 1. Man kan tro att vi inte gör annat än simmar. Men tro mig, det gör vi...däremot är det till simningen kameran oftast får följa med.

BILD 2. Don Calzone efter uträttat förvärv. I bakgrunden årets lägerbil som skött sig exemplariskt.

BILD 3. Efter 2010 års "Chicken in the corner" var Jenni tvungen att hitta på något nytt. Även denna övning (där skumrullen ges en fullvärdig resning efter varje repetition) sägs vara helt seriös och inte avsedd att underhålla ev. åskådare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-