Pojken och vargen

Mörkret sänker sig snabbt här i Florida. Kvart i sex är det dagsljus och klockan 6 är det mörkt. Normalt är det inget man tänker så vidare värst mycket på men häromdagen gjorde jag ett undantag och tränade på kvällen av någon anledning. Strax innan klockan sex var det fortfarande gott om ljus så jag inledde ett sista 5km-varv i skogen utan att reflektera över det...10 minuter senare var det så gott som becksvart längs djungelstigarna.

 

Ganska härligt faktiskt, trots rötter och grenar och slingriga stigar. Jag fick till och med förmånen att nästan krocka med en fladdermus. Den upplevelsen är dock inte mycket att skryta om jämfört med den varg(!) som Micke Sahlberg strålade samman med under ett solo morgonpass i fjol. Vargens existens har inte kunnat bekräftas av någon annan av parkens tusentals besökare vilket måste tyda på att den är väldigt skygg, att den inte lämnar några levande vittnen efter sig...eller troligast av allt, att Micke dräpte den där och då utan hjälp av annat än sina två manliga händer för att göra parken säker för barn och kvinnfolk.

 

Om en knapp vecka, lördag den 11 februari hämtar vi upp den lille jägaren på Jax Airport, med sig har han förhoppningsvis vapendragaren från Jakobsberg, långlöparen Oscar Majling som under fjolåret tokpersade med 31.16 på 10.000m efter att även då ha försäsongsladdat med Camp Florida. Välkomna killar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-