Camp Florida -dag 11 - 31

Träningen har flutit på oväntat bra för min del, två veckor med 12 mil löpning styck och totalt +20h/vecka träning. Men framför allt har vi haft en väldigt bra stämning i gänget och har minst lika roligt på kvällarna som under träningspassen.

 

För en och en halv vecka sen dök Danne "moneymaker" Nordström upp och anslöt sig till gruppen. Strax innan åkte Antons brorsa Ossian (kallad Ocean av jänkarna) tillbaka hem efter en dryg veckas besök. Det är dessa två herrar ni kan se på bilderna från föregående inlägget (Ossian i röd jacka på gruppbilden och Moneymaker i tempoposition på sin nyinköpta hoj).

 

Danne har visat riktigt fin cykelform och fräste ifrån oss allihop på senaste intervallpasset. Han är dock fortfarande helt oförmögen att ta emot instruktioner om passens upplägg. Att gå ut stenhårt, öka succesivt och avsluta med en sprint är killens recept oavsett om lugn distans eller progressiva intervaller står på schemat.

 

Om träningen flyter på som den gör nu och jag dessutom kan öka på kvalitetsträningen från noll till tre pass i veckan så kan det bli en tävling i slutet av februari. Florida Duathlon Festival är ett race över 5+35+5 km (löp+cykel+löp) dit vi hoppas kunna skicka en trupp på 3-4 personer.

 

Ungefär en gång i veckan är det vilodag, vi har hittills lyckats synka så att vi alla vilar samtidigt. Kroppen fattar direkt att den inte behöver plågas just den dagen och går in i extremt viloläge. Men är som en klubbad säl och lyckas med nöd och näppe genomföra en kort shoppingrunda eller ett par omgångar bowling.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-