Camp Florida presenterar -Louise Nilsson

 

Sur som en citron eller söt som en persika, allt beroende på dagsform och blodsockernivå. Men det är såklart Persiko-Louise vi minns och hedrar i dagens blogguppdatering. En tuff och go tjej som handplockades till Camp Florida efter att ha presterat bra i sommarens tävlingar och gett ett sympatiskt intryck på lägerledningen. Louise från Skåååwne har naturligtvis fått ta mycket skit för sin bräkande dialekt och sitt egendomliga språk (vem, född norr om Bohuslän, kan svara på vad en "Ruva" är för något?) men också många lovord för sin tuffa framåtanda och den starka löpning hon visat upp under lägret. Efter att tidigare ha haft löpningen lite som en akilleshäl har hon nu radat upp fina tävlingsresultat, nu senast låga 62 minuter på en tuff 15 km-bana, och dess förinnan 32.19 på 5 miles (8045 meter) och 19.24 samt seger i anrika 5 km-loppet Swoop The Loop.


Simningen är annars Louises paradgren, i poolen har hon härjat sedan hon lärde sig gå och hon har även lärt ut mycket till oss i lägret. Förutom att skriva simpass har hon lärt ut att tyg är simmarens värsta fiende och ska undvikas till varje pris. Samtliga har därför bytt ner sig en eller två storlekar i badbyxor/baddräkt...helt ärligt. Både simprestationer och heltäckande solbrännor tackar för detta.

 

Fokus på cykling var målet med lägret för Louise, men hon har fått med ganska mycket av allt. Trots att hennes cykel anlände sönderhoppad av argsint flygplatspersonal har hon repat mod och fått till riktigt bra cykling, inte minst idag då hon brände av ett femtimmarspass med Stefhan och Danne.

 

Snabba fakta

  • Anne Emma Louise Nilsson föddes i Limhamn, Malmö den 11 november 1986 ur mamma Anne-Lis via pappa Martin. 4 år senare damp lillasyster Charlotte ner och två år därefter lillebror Johan
  • Nybliven sambo med Henrik
  • Förutom simning har Louise tävlat i tennis. Karriären blev kort, närmare bestämt en enda match. Ni får dra era egna slutsatser om resultatet i matchen...
  • Andra intressen är att "pyssla". Hennes utmärkta simultatkapacitet gör att hon kan sticka tröjor och halsdukar samtidigt som hon tittar på film och surfar på E-bay efter baddräkter.
  • Detta visste du inte om Louise: Hon har spelat trumpet sedan 10 års ålder

 

Bilder nedan:

1. På väg ut med hojen

2. I hård kamp med träningspolarna

3. Micke ville absolut ha en hoppbild och Louise fick ställa upp

4. Hyfsade cykelomgivningar...

5. På väg upp på pallen

6. Prisbelönt tjej

7. Kalorierna ska in...

8. och soltimmarna likaså.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln