Liten uppdatering -med löfte om fler

Oftast när det blir tvärtyst på någons blogg handlar det om skador, uteblivna resultat eller allmän stiltje på träningsfronten. Så icke nu! Vi har tränat på bra här i Camp Florida och dagar och veckor har passerat fortare än kvickt.

 

Förutsättningarna är fortsatt fina och det är sol och 25 grader nästan varje dag. Dessutom har vi hittat en utomhuspool där vi simmar så det kan verkligen inte bli mycket bättre...lite värme i poolen hade jag dock inte tackat nej till, men de rutinerade simmarna trivs som fiskar. Innan vi styr kosan hemåt för i år tänkte jag hinna med en presentation av årets deltagare och eftersom jag inte bara är stark, snabb och snygg utan också väldigt ödmjuk väntar jag med mig själv till sist och börjar med killen som åker hem om bara en vecka, Skövdes stolthet Stefhan Andersen. Senast imorgon finns den artikeln uppe, nu ska vi ut och cykla.

 

Avslutningsvis några slumpmässigt valda bilder, mest för att bevisa att vi lever och har hälsan i behåll.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln