Män Som Pratar Kvinnor

Visst är det något särskilt med manlig vänskap. Men efter nästan två veckor med X-box, torftig matvariation och skäggiga stjärtar blir det inte helt fel med lite kvinnlig touch. Och fägring. På måndag anländer toppsnäckorna Jenni Nilsson och Louise Nilsson och i släptåg har de frukterianen Stefhan Andersen. Sen är vi fulltaliga i lägret och jäklar vilket fint gäng vi blir på passen därefter.

 

Det har hänt en del sen senast. Natten till i måndags hade vi en duktigt pårökt tjej som körde fast med sin bil på vår tomt. Med fronten hängande utför det 2m-stup som skiljer gården från bilvägen stod hon och varvade motorn i ett par timmar innan hon gav upp och promenerade därifrån. Jag (men ingen av juniorerna) vaknade och trodde att någon var på väg att stjäla vår tjeckiska buss...men var för trött för att agera. Farbror polisen fick komma och bogsera bort eländet och lyckades på kuppen köra sönder tomten ännu värre.

 

Nu har vi lyckats köpa cyklar åt hela gänget. Naturligtvis är det bara kvalitetshojar från Cannondale som kommer i fråga, inget annat kommer över tröskeln. Vi som har flexibla träningsprogram gläds åt att kunna cykla i solsken, men Micke som har ett spikat program har hittills lyckats pricka in timmarna med ösregn med samma precision som en tysk kirurg.

 

Jag tänkte som avslutning passa på att bjuda på ytterligare några "Only In America":

  • Killen i den lokala cykelaffären heter Chuck. Han har ingen vidare koll på läget men svarar blixtsnabbt och med full auktoritet även på de frågor där han är helt vilse.
  • En hel del grejer är ologiskt billiga och framför allt ologiskt prissatta. Ett månadsabonnemang på närmaste gymmet kostar 10 dollar. Engångsbesök 20 dollar...
  • Var och varannan som vid första anblicken verkar helt normala visar sig vid snart vara tok-religiösa. Här får man akta sig för missförstånd.
  • En favorit i repris från i fjol: Är man tillräckligt tjock och trött så tillhandahåller butikerna el-rullstolar så att man inte bränner några kalorier av misstag. Skillnaden från i fjol är att vi har bildbevis i år. Som ni anar på bilden togs vår fotograf på bar gärning och upplystes i skarp ton om att fotografering inte var tillåten.

Klicka på bilderna nedan för bildtext och förstoring.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln