Camp Florida 2011

Till slut gick det inte längre. Snöstorm, drivis, kyla. Mörker. Sveriges största problem är inte arbetslöshet, Mona Sahlin eller att kungen tjuvröker och köper kärlek. Nej, det är vintern. Årets lösning på problemet heter liksom i fjol Jacksonville, Florida. Hit har vi begett oss, 4 Män Som Ratar Kvinnor, för att springa, cykla och simma i minst sagt drägliga förhållanden.

 

Efter klassisk tidsoptimism a´la Swahn var vi sekunder ifrån att missa sista flygningen mellan New York och Jacksonville men efter att ha lytt uppmaningen "duck under that rope and run" vid boardingdisken lyckades vi slinka med och undgick även lynchning från övriga passagerare trots att den stämningen hängde i luften.

 

Så småningom kommer vi att vara sju svenskar i lägret så hyrbilsfrågan var ett hett debattämne. Trycka in sju pers i en fyrsitsig, hyra två småbilar, hyra en större eller helt enkelt lämna två pers hemma vid varje utflykt. Som tur var dök den Tjeckiska maffian upp och erbjöd oss en buss. Den är stor och den är blå och den har 30.000 mil på sitt samvete. Transportfrågan är löst. Priset var överkomligt.

 

Tiden har rullat på och nu har vi avverkat en vecka. Dagarna ser i stort sett likadana ut. Förutom två träningspass, ris och kyckling och skämt av tveksam kvalitet ägnar vi oss åt X-box, ekorrjakt, shoppingrundor och soffliggeri.

 

Om vi saknar Sverige? Låt mig säga så här, det bästa med vintern är väl när Bo A Orm ejakulerar högljutt i direktsändning över Hellners eller Södergrens framgångar i spåret. Och tack vare datakunniga lägerdeltagare kommer vi att kunna streama de sändningarna ändå. Så svaret är nej, vi har allt vi behöver här. Palm slår snö. Alltid.

 

Klicka på bilderna nedan för bildtext och förstoring.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln